شنبه21بهمن91
امام خامنهای(مدظلهالعالی)
در روز 22 بهمن، ملت ایران با حرکت کوبنده خود، یکبار دیگر دشمن را ناکام خواهد کرد. (19/11/1391)
فردا، مردم، اسلام، انقلاب، ایران
فردا سیوچهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مردم ایران است. ویژگی این انقلاب و وجهتمایز آن با تمام انقلابهای بشری در طول تاریخ، این بود که صریح و روشن اعلام کرد به هیچوجه قصد خانهنشینی ندارد و بهدنبال عرضه خودش به جامعه جهانی و بهویژه ملتهایی است که به انحای مختلف در زیر سلطه ابرقدرتها و زورگویان بهسر میبرند. این ویژگی، ویژگی بعدی را در پی داشت؛ اینکه تمام زورگویان و سلطهگران در اقدامی مشترک، مقابل این انقلاب ایستادند و برای سرنگونی آن، تمامی ترفندها و دسیسههایشان را به میدان آوردند، لکن راه به جایی نبردند. آنها پس از سالها تلاش برای براندازی نظام اسلامی و ناکام شدن در رسیدن به این هدف، متوجه شدند تا زمانی که وفاداری مردم به نظام باقی است، هیچ ترفندی علیه نظام، کارگر نیست. از اینرو، در سالهای اخیر، نبرد سلب وفاداری مردم از نظام اسلامی را آغاز کردند و کانون آن را فشار بر معیشت مردم از طریق تشدید تحریمهای اقتصادی قرار دادند. به اعتقاد آنها، کشمکش سیوچهار ساله مردم ایران با استکبار و جابهجایی گاهبهگاه صحنه نبرد، توان مردم را تحلیل برده و آنها را خسته کرده و فشار معیشتی بر زندگی آنها حکم ضربه آخر را خواهد داشت. از اینرو امیدوارانه و مشتاقانه منتظرند تا به گمان خودشان با حضور کمرنگ مردم در راهپیمایی فردا، نتیجه برنامهها و رفتار شیطانیشان علیه مردم ایران را مشاهده کنند و با جسارت بیشتری پیش آیند. چنین تصوری که براساس مقدمات و سیر تجزیه و تحلیل آنها درست مینماید، به این دلیل خطا است که شاخصههای سنجش و ارزیابی آنها مبتنی بر ویژگیهای عمومی ملتها است حال آنکه همه ملتها از جمله ملت ایران، ویژگیهای خاصی دارند که در لحظات سرنوشتساز، آنها تعیینکننده هستند نه ویژگیهای عمومی. مردم ایران «فردا» را خوب میشناسند، سابقه و علل برآمدن چنین روزی را در تاریخشان خوب میدانند و بر جایگاه و ارزش آن نیز بهخوبی واقفند. پیوند اسلام، انقلاب و ایران، زنجیره بیبدیل و گرانبهایی است که از نظر مردم آگاه و بیدار ایران، هیچ چیز با آن برابری نمیکند و آنقدر پربها و عزیز است که برای حفظ آن باید هر سختی را به هر میزان تحمل کرد و هر تاوان سنگینی را نیز پرداخت. بنابراین باوجود چنین نگاهی در مردم ایران نسبت به این زنجیره، حساب باز کردن بر مسائلی همچون فشار سیاسی، اقتصادی، معیشتی و... مانند حباب روی آب است که فردا با وزیدن اولین نسیم حضور انقلابی مردم و بزرگداشت باشکوه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی از بین میرود. فردا روز مردم و به راه انداختن سیلی عظیم از جمعیت در سراسر ایران اسلامی برای درهم کوبیدن تمامی توطئههای دشمن است. فردا انقلاب بار دیگر قدرت بیانتهایش را به رخ دشمنان و دسیسهگران میکشد؛ زیرا افراد همه میآیند تا یکبار دیگر، بستر نصرت الهی آماده شود. ان تنصروا الله ینصرکم و یثبت اقدامکم. انشاءالله
تحریم و پیشنهاد گفتوگوی مستقیم دو تناقض جدی
گروه ترجمه - روزنامه نیویورکتایمز 7 فوریه 2013 (19 بهمن) در مقالهای به راهبردهای جمهوری اسلامی ایران در قبال آمریکا پرداخت و نوشت: رهبر ایران ایده گفتوگوهای دوجانبه با آمریکا را روز پنجشنبه رد کرد. آیتالله خامنهای گفت: «ملت ایران تحت فشار گفتوگو نخواهد کرد.» رهبر ایران با اشاره به تحریمهای بینالمللی علیه ایران که روز چهارشنبه با تحریمهای اقتصادی جدید تشدید شد، افزود: «آمریکا اسلحه را بهسوی ایران نشانه رفته و از ما میخواهد که با آنها گفتوگو کنیم. ملت ایران با این اقدامات مرعوب نخواهد شد... گفتوگوهای مستقیم هیچ مسئلهای را حل نمیکند.»
در ادامه مقاله آمده است: اظهارات رهبر ایران بهویژه از این لحاظ مهم بود که یک مقام ارشد دولت اوباما گفت: «معتقدیم]آیتالله[ خامنهای اکنون تمام پرونده هستهای را در دست دارد.» اما کاخ سفید به این اظهارات رهبر ایران واکنش فوری نشان نداد. باوجود اظهارات آیتالله خامنهای، بهنظر میرسد قرار است 26 فوریه گفتوگوهایی میان ایران و شش قدرت جهانی از جمله آمریکا در قزاقستان برگزار شود. اما مقامات آمریکایی بارها در ماههای اخیر گفتهاند معتقدند گفتوگوها در آن نشست چندجانبه میتواند به دلیل اختلافهای موجود با روسیه و چین در قبال ایران، با چالش روبهرو شود. به این دلیل، جو بایدن، معاون باراک اوباما در نشست امنیتی هفته گذشته در مونیخ بهطور علنی بر پیشنهاد خصوصی اوباما برای گفتوگوهای مستقیم تأکید کرد. رهبر ایران گفت: «من دیپلمات نیستم؛ انقلابی هستم و شفاف و مستقیم صحبت میکنم... در صورتی که کسی خواهان بازگشت تسلط آمریکا بر اینجاست، ملت گریبان او را میگیرد... اگرچه ممکن است برخی افراد سادهانگار، مشتاق چشمانداز گفتوگوهای دوجانبه باشند؛ اما ایران از دولت اوباما بهجز توطئه چیز دیگری ندیده است.» مقامات میگویند: این اظهارات رهبر ایران با برآوردهای اطلاعاتی آمریکا در مورد دیدگاههای رهبر ایران انطباق دارد که مطابق آن، آیتالله خامنهای معتقد است تحریمها بیش از ایران به آمریکا صدمه میزند.
در پایان مقاله آمده است: سایر مقامات نزدیک به آیتالله خامنهای در روزهای اخیر گفتهاند که هدف واقعی گفتوگوها، تحریمها و خرابکاری آمریکا علیه تأسیسات هستهای، براندازی حکومت ایران است. حمیدرضا ترقی، سیاستمدار متنفذ، با اشاره به تحریمهای جدید گفت: «فضایی برای خوشبینی وجود ندارد... ما شاهد هیچگونه حسننیتی از آمریکا نبودهایم.» کارشناسان ایران در خارج کشور میگویند باتوجه به موضعگیری طولانیمدت رهبر ایران علیه آمریکا، از مخالفت وی با گفتوگوهای مستقیم متعجب نشدهاند. علیرضا نادر، تحلیلگر سیاسی ارشد در مؤسسه رند میگوید: «این موضعگیری از آیتالله خامنهای قابل پیشبینی بود؛ دیدگاه ایدئولوژیک وی در مورد آمریکا همچنان باقی است... ممکن است]آیتالله[ خامنهای به گفتوگو تمایلی نداشته باشد و شاید خواهان گفتوگو از موضع ضعف نیست.» تریتا پارسی مینویسد: «مادامی که غرب، پیشنهادهایی مطابق با محورهای مهم مواضع ایران ارائه نکند، ایران باید بهدنبال یافتن شرایطی باشد که بتواند مواضع این کشور را در توافق تقویت کند... هرچند بهای بنبست موجود بالا خواهد بود؛ اما بهای شکست گفتوگوها نیز احتمالاً بالا خواهد بود و ایران را به جای شرکت در گفتوگوهایی که محکوم به شکست هستند، برای فشار بر غرب بهمنظور بهبود شرایط توافق، در موقعیت تلاش قرار خواهد داد.»
اخبار و تحلیلها: مشکل اصلی آمریکا در برابر ایران، این است که حقیقت انقلاب اسلامی را در ظاهر پذیرفته ولی در باطن نپذیرفته است. به اعتقاد آنها که رسماً اعلام نشده؛ اما از رفتارشان قابل درک است، چنانچه آنها به خواستههای ایران که تنها راه رسیدن به مذاکره است، تن دهند، مقاومت باطنی آنها در برابر انقلاب اسلامی هم شکسته میشود و آنگاه آنها باید در برابر بسیاری از خواستههای ذاتی انقلاب نیز تسلیم شوند.
دفاع از فتنهگران با اهانت به مردم
«فخری محتشمیپور» همسر مصطفی تاجزاده، بعد از آنکه دستش در نوشتن نامه به نیابت از شوهرش در زندان(!) رو شد، نامههای فراوانی با نام خودش منتشر کرده است. وی در آخرین نامهنگاریاش با سرودن شعری (که البته این هم مشخص است سروده خودش نیست!) جسارتهای فراوانی به مردم و مسئولان نظام کرده است. وی با وقاحت تمام، به مردم شریف ایران توهین کرده و آنان را «نفهم» خطاب میکند. با شرمندگی به این عبارات توجه کنید: خدا که مهربونه، خودش چه خوب میدونه، بندههاش از نفهمی، خودشونو میکنن زخمی! گفتنی است بیت قبل و بعد این شعر مشخص میکند که این دو بیت خطاب به ملت فهیم ایران است که از آوردن آن اجتناب کردیم. وی که ظاهراً همانند اربابانش از بصیرت ملت ایران در انتخابات نیز متعجب و عصبانی است و تاب رأی ملت را ندارد، به شعور سیاسی مردم هم اهانت کرد و در جایی دیگر از همین شعر گفته است: نون و پنیر و فندق، شعبدهها تو صندوق!
قتلعام تروریستها در معرکه بزرگ
صفحات وابسته و نزدیک به شورشیان مسلح در فیسبوک از چند روز پیش با اعلام فراخوانهای متعدد از اعضای خود خواستند برای حمله به دمشق از محور جوبر – العباسیین وارد منطقه جوبر و زملکا شوند. به همینمنظور، حضور بیش از 2500 تن از شورشیان وابسته به ارتش آزاد و تروریستهای جبهه النصره در حی الجوبر این فرصت را در اختیار ارتش سوریه قرار داد تا ضربات سنگینی بر آنها وارد کند. گفته میشود برخی از فرماندهان ارتش آزاد با تجربه از دو حمله تیرماه و آبانماه گذشته به دمشق که طی آن، بیش از 15هزار تن از شورشیان کشته شدند، معتقد بودند تا زمانی که ارتش، محورهای دوما به دمشق، حرستا به دمشق، غوطه شرقیه به دمشق و همچنین دو منطقه داریا و معظمیه را در کنترل و محاصره داشته باشد، ورود از محور جوبر، خودکشی است؛ اما جبهه النصره با این درخواستها مخالفت کرده و بر حمله سریع از محور جوبر تأکید کردند.
روزنامه السفیر در گزارشی به قلم خبرنگار خود در دمشق نوشت: ارتش سوریه از این حمله مطلع بود و ضدحملهای را به محل استقرار شورشیان در حی الجوبر و زملکا و بیشتر مناطق غوطه الشرقیه ترتیب داد. در این ضد عملیات که تنها چند ساعت پیش از حمله گروههای وابسته به جبهه النصره صورت گرفت، صدها تن از شورشیان مسلح کشته شدند و در منطقه حرستا بیش از 200 نفر توسط ارتش دستگیر شدند. با نگاهی به صفحات فیسبوک و یوتیوب شورشیان مسلح در سوریه، آنها تصاویر صدها همرزم خود را که در نبردهای دیروز و امروز به هلاکت رسیدهاند، منتشر کردند و از اینکه این عملیات شکستخورده، فرماندهان جبهه النصره را بهشدت سرزنش میکنند.
اخبار کوتاه
* نشریه آمریکایی فایننشنال تایمز، تحقق مذاکره با ایران را بسیار ضعیف دانست. این نشریه در اینباره نوشت: «اگر به تصویر بزرگی از دیدگاه «آیتالله خامنهای» نسبت به آینده نگاه کنید، میبینید که او ایران را برنده مناقشه اتمی میبیند که با تحریمها سازگار شده است و از تغییرات سیاسی در خاورمیانه سود میبرد؛ پس چرا باید جام زهر را اکنون بنوشد؟»
* منابع خبری اعلام کردند در پی خودداری «گوردن سمیث» رئیس اجرایی شرکت نفت بحرین، «باپکو»، از اجرای دستور دیوان پادشاهی بحرین مبنی بر اخراج کارمندان شیعه از این شرکت و جایگزینی دهها نظامی رژیم آلخلیفه در این شرکت، وی از سمت خود برکنار شد. طبق این دستور از وی خواسته شده بود 120 نفر از نظامیان آلخلیفه را در این شرکت استخدام و کارمندان و کارگران شیعه، بهویژه کسانی را که در قسمت پالایشگاه کار میکنند، اخراج کند.
* براساس گزارشهای رسیده، بهتازگی تورهای یک تا سهروزه باهزینه بسیار کم به شمال کشور ایجاد شده است که مغایر با موازین شرعی است. در این تورها که اکثر شرکتکنندگان آن، جوانان با سنین کم هستند، اختلاطهای نامشروع، سرو مشروبات الکلی و در مواردی موضوعی بهعنوان استخر پارتی وجود دارد. گفتنی است گرداننده این تورها فردی بهعنوان م - ذ است که از افراد شرکتکننده از این تور بههنگام ثبتنام تعهد میگیرد تمام عواقب شرکت در این تورها برعهده خودشان است!